Профил

Доходи от анкети и уеб проучвания

За търсещите доходи по Интернет от дома. Печелете от вкъщи с анкети, проучвания-тест, онлайн оферти с уеб задачите Tasks, бързи доходи и постоянни!

Има множество дейности за онлайн доход,  поместени в работната  програма на професионален сайт /специализиран/ в подсигуряване то на онлайн-доходи.

"Задачите-Tasks се превръщат в най-популярната позиция за доход в сайт ClixSense, защото те са толкова лесни да се справите с тях"

Сайт ClixSense играе роля на трудова-борса, за различни online-търговци от  производители на софтуер  до професионални дистрибутори на каквото се  сетите ... софтуерни системи, конфекция и др. 

Clixoffers, tasks i ClixGrid

Независимо дали сте безработен или просто искат да се възползват от или споделите вашите таланти, ClixSense работна програма е чудесен начин да се даде възможност на хората да допринесат, с техните умения и трудолюбие за добра употреба и да ги споделят със Света.

Уеб разработчици на софтуер се нуждаят от най-различни видове тестове /анализи/, като например да намерите даден уеб адрес, но точно с Bing maps /карта/, съвсем лесно е, след което ще отметнете A, B, C, D правилния отговор в квадратчето и честито вече е спечелено $ моментално се превежда по-акаунт сметката Ви, предварително зададените-определени в условието на задачата паричен размер, печели се в $ щ.д.

А разработчиците на софтуер, анализирват хилядите резултати от сатрудниците /решаващите А, B,.../ теста, извичат нужните решения за подобряването му с цел улеснение за масовия потребител на Интернет услугите. В случая плащат от Bing.com, нарича се спонсор.

Таск-задачи в сайт clixsense

Съветвам Ви да следвате внимателно инструкциите, защото има автоматична система, която да следи за точността на участниците. Ако направите цялата необходима работа за една задача micro Tasks, ще бъде платено незабавно на вашия основен баланс, макар и в редки случаи на забавяне в диапазона от 15 минути, може да се случи.

Всяка задача може да се плати /заработи/ между от няколко цента до няколко долара за изпълнение. Най-добре платени задачи, разбира се изискват повече работа от ваша страна.

Всички Tasks-Задачи са представени от компания CrowdFlower, платформа вградена в сайта на  ClixSense, така печелите, че с една единствена регистрация автоматично получавате достъп до множеството алтернативни дейности включени в работната програма на сайта, а и най-популярните за категорията доходи с компютър, от вкъщи …. 

За CrowdFlower е USA компания експерт в извличането на виртуална работна сила, за сложни проекти и да ги раздроби на малки и прости задачи - micro Tasks, и предложи за завършване от отделните участници (Ние онлайн работниците). С над 800 милиона задачи, представени от над четири милиона участници от 90 страни, CrowdFlower специализирана в microtasking.

 Важно:  за не владеещите анг. език, навярно ще имат проблем с превода на задачите, защото платформата на Задачите не се превежда по-обичайния начин /ще разберете защо/, но проблем няма ако използвате уеб преводача на Google- ImTranslator:GoogleTranslate върши чудеса! 

Съвет:  в сайт ClixSense com има форум и под-форуми на много Държави, гордост е и нашия Bulgarian форум, изцяло на Български език тоест лесно се обменят съвети /полезни/. Има БГ  членове с по- 3, 4 годишен опит /стаж/ има Admin българин /много уважаван/ раздава се човека, с готовност ще помогне на вашите въпроси, има и много готови написани съвети, той форума е главно за това създаден. Посетете вижте питайте "око да види ръка да прибара набара", все тая /шега извинете/. Няма такса за регистрация напълно безплатно е и може да започнете още днес и сега много е лесно, забавно и реално. Заповядайте и Вие

 

                                                               За сайт: www ClixSense.com 

 

 Още от работната програма:  спечелете до 10 $ само за 5 min.   

 

 

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Онлайн бизнес
За търсещите доход от онлайн работа. Работа с компютър от вкъщи независима и без начален капитал. Лесни пари от Интернет с PTC и GPT сайтове

Категории · Архив

рекламирай тук

Блогове, които чета